#49 Workshop ‘Mobiliseer je mensen’

Geplaatst door Kiki op 18 dec 2018

Tags | No Tags |

Herken je dit? Je werkt aan een superleuk initiatief waar je echt in gelooft. Maar…

Je bent de hele dag druk met aanjagen. Of anderen dit wel hebben gedaan, of ze dat niet vergeten. Je had verwacht te werken met een team van mensen vol energie. Toen jullie begonnen was dat ook zo.

Maar het gaat niet echt vanzelf. Je moet  duwen en trekken. En dat haalt zowel het plezier als het enthousiasme een beetje bij je weg.

Wat jij zoekt, is een manier om mensen te mobiliseren. Die energie van het begin terug te vinden. Jij wil je mensen weer bij het project betrekken.

Het resultaat? Dat jij het niet meer alleen hoeft te doen. Mensen motiveren om mee te doen is heel erg leuk. En met wat praktische tips wordt het ook nog eens veel makkelijker!

Die tips krijg je in mijn workshop ‘Mobiliseer je mensen’. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die mensen mee probeert te krijgen in een project/campagne.

Zoals medewerkers van de vakbond, van brancheorganisaties, community managers, lobbyisten of iedereen die met vrijwilligers werkt. Vraag je je af of jij er iets aan hebt? Neem dan contact op via info [at] kikibakker.nl

Wie ik ben? Ik ben Kiki Bakker en het activeren van mensen is mijn vak. Ik deed dat als National Field Director voor de landelijke VVD. Ik adviseer overigens nog steeds diverse Europese politieke partijen op dit terrein.

Het activeren van een groep mensen kan zowel voor de profit als de non-profit sector waarde toevoegen. Het hangt van jouw specifieke vraag af. Door mijn jarenlange ervaring weet ik hoe ik mensen kan betrekken, motiveren en activeren. Na deze workshop weet je op welk terrein jouw groep vastloopt en hoe je dat kunt oplossen.

De workshop is zo concreet mogelijk toepasbaar op jouw casus. De thema’s in deze workshop zijn:

  • Hoe kom je tot motiverende doelen?
  • Welke structuur heb je nodig om mensen te activeren?
  • Hoe kun je ambassadeurs inzetten om je doelen te bereiken?
  • Wat kun jij concreet morgen al doen dat direct resultaat en energie oplevert?

Datum&Tijd: dinsdag 15 januari van 14:00 – 16:30u

Locatie: Oudezijds Achterburgwal 188HS, Amsterdam

Kosten: 99,– Excl BTW

Meer informatie en aanmelden kan via info [at] kikibakker.nl