#52 Workshop ‘Mobiliseer je achterban’

Geplaatst door Kiki op 20 mrt 2019

Tags | No Tags |

Toepasbaar, concreet, structuur, verheldering, scherpte, specifiek, power, nuttig, leerzaam, interessant en inspirerend.

Een greep uit de een-woord-afsluiting van mijn workshop ‘Mobiliseer je achterban.’ Mobiliseren is het in beweging krijgen van mensen, om zo verandering voor elkaar te krijgen. Je leert anders naar je doelstellingen te kijken, want wanneer zijn die doelen nou motiverend voor anderen?

Je leert ook te kijken naar je omgeving, en je eigen netwerk in te zetten: je bouwt zo aan een netwerkstructuur met ambassadeurs.

En natuurlijk vergeten we het cultuuraspect niet. Hoe ga jij met mensen om? En hoe stel je goede vragen, hoe zorg je dat je echte betrokkenheid kan vergroten?

Allemaal onderwerpen die we in 2,5 uur bespreken. En jij kunt daar bij zijn. Voor 120,– (ex BTW) maak je kennis met deze onderwerpen en ga je met praktisch toepasbare kennis weer naar huis. Zodat jij de mensen in jouw omgeving in beweging kunt krijgen. 

Datum: 5 april

Tijd: 10.00-12.30u

Locatie: Oudezijds Achterburgwal 188HS

Vooraf aanmelden noodzakelijk, beperkt aantal plaatsen beschikbaar. (info@kikibakker.nl)

De workshop is geschikt voor iedereen die anderen in beweging wil krijgen. Community managers, politici, managing directors, customer relations medewerkers, vakbondsmensen, docenten, design thinkers, politiemedewerkers, campaigners en lobbyisten gingen je al voor.