#54 Workshop ‘Mobiliseer je mensen’

Geplaatst door Kiki op 01 apr 2019

Tags | · · · · · · · · |

Herken je dit? Je werkt aan een superleuk initiatief waar je echt in gelooft. Maar… je bent de hele dag druk met aanjagen. Of anderen dit wel hebben gedaan, of ze dat niet vergeten. Je had verwacht te werken met een team van mensen vol energie.

Maar het gaat niet echt vanzelf. Je moet duwen en trekken. En dat haalt zowel het plezier als het enthousiasme een beetje bij je weg. Het voelt soms toch alsof je het helemaal alleen moet doen.

Wat jij zoekt, is een manier om mensen te mobiliseren. Als jij anderen in beweging krijgt, vindt jij de energie van het begin weer terug. Dan doe je het samen, met een geslaagd project als resultaat.

Mensen motiveren om mee te doen is heel erg leuk. En met wat praktische tips wordt het ook nog eens veel makkelijker! Die tips krijg je in mijn workshop ‘Mobiliseer je mensen’.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die mensen mee probeert te krijgen. Zo gingen medewerkers van de politie, TUI, van een vakbond, docenten, creatives, campaigners, vrijwilligers, politici, duurzaamheidsadviseurs en crowdfunders je al voor. De workshop is geschikt voor profit en non-profit.

Vraag je je af of het wat voor je is? Dan bel ik je graag met meer informatie. De eerstvolgende is maandag 6 mei, om 14u in Amsterdam en kost 120 euro ex BTW.